diumenge, 25 de desembre del 2011

Radio FlaixFM

És una altre emisora. Aquesta crec que li agrada més als nois. No puc dir tampoc que aquesta és de nois i Flaixbac és de noies perquè també hi ha noies que els hi agrada FlaixFM i nois que els hi agrada Flaixbac però normalment els nois es decanten per aquesta emisora i les noies per l'altra. Com Flaixbac auqesta emisora també té molts programes com Flaix Mat, Fórmula Falix, Exra Flaix,... el que també caracteritza aquesta emisora és que devegades funciona com si fos un grup de música, em refereixo que per exemple a La Suit (discoteca que ja havia explicat)un dia van fer: dia FlaixFM i posaven la música d'aquesta emisora. Per això, també, fent aquestes coses ha guanyat popularitat.
Aquí teniu l'enllaç a la pàgina:

dimarts, 13 de desembre del 2011

Radio Flaixbac

L'emisora Flaixbac és una de les més escoltades per els joves. Bé jo crec que més per les noies joves, els nois crec que es decanten per una altre emisora que explicaré el pròxim dia. Flaixbac té molts programes en els quals els oients i participen molt, també, fan molts concorsos. El que explicaré ara es diu La Llista. Aquest programa consiteix en posar durant dues hores les 29 cançons més escoltades a falixbac durant tota la setmana. Les posen de menys a més, o sigui, comencen per la 29 i van pujant. Aquesta setmana de moment va guanyant la cançó: Someone like you de Adele. Però fins que s'acabi el programa no hi ha res decidit perquè pot canviar molt. Per això crec que és un programa molt interessant ja que fins que s'acaba no pots saber quina és la cançó més escoltada. Però alerta! Que sigui la més escoltada no vol dir que sigui la més bona. Tot i així crec que aquest cop Adele se l'ha guanyat amb una cançó que fa posar la pell de gallina!

dimecres, 30 de novembre del 2011

Nit i Dia

El Nit i Dia és una sala alternativa de Vic. Es troba a la carretera de Gurb al costat de l'ajuntament. L'entrada està permesa als majos de 16 anys igual que la discoteca La Suit. No posen música comercial, posen reege, música màquina, una mica de punc,.. Posen una mica de tot per això és una sala alternativa. Per exemple, aquest cap de setmana tocaran:
· Divendres Roms Aka
· Dissabte: DK Brothers

Aquesta discoteca es diferencia de les altres perquè la gent no va modada, més aviat va "pintes".

divendres, 18 de novembre del 2011

La Suit

La Suit és una discoteca que està al poligon de Vic. Aquesta discoteca té permesa l'entrada a majors de 16 anys. És una discoteca famosa per la gent de la comarca sobretot pels joves entre 16 i 18 anys.
Alguns cap de setmanes en aquesta discoteca hi porten coneguts de sèries o de cançons. Això fa que hi assisteixi molta més gent.
Presisament aquest dissabte 19 de novembre hi assestirà Lucenzo (el creador del congeut Danza Kuduro). L'entrada anticipada d'aquest cap de setmana costa 14 euros i l'entrada a taquilla costa 16 euros amb una consumició. Per entrar més ràpid ja que hi haurà molta gent pots anar al facebook de La Suit i apuntar-te a una llista que et facilitarà l'entrada.

dimecres, 2 de novembre del 2011

Barrufeta!

He fet aquest avatar com a feina de classe. Per fer-lo he anat al blogger de la meva professora d'informàtica on hi tenia un enllaç amb la pàgina per crear l'avatar. Un cop a la pàgina he hagut de posar el nom de l'avatar, el sexe, i després canviar-li el color dels cabells i l'activitat que està fent. Un cop ja tenia això fet he agafat un microfon i he grabat unes paraules amb la meva veu. Em pesava que seria molt difícil i és mol fàcil. Ho he tingut fet amb un moment.
M'ha agradat molt auqesta activitat perquè és entretinguda i ràpida.



dimecres, 26 d’octubre del 2011

Festa Major de Gurb 2011

Per la Festa Major de Gurb que és el cap de setmana del 5  de novembre tocarà Bongo Botraco, els Catarres, la Fuga i un grup desconegut (no se sap quin serà encara).  Aquest concert serà dissabte 5 de novembre al Pavello poliesportiu de Gurb. Començarà a les 11 de la nit no té hora d'acabada però es calcula que durarà unes qtres o quatre hores. Tocaràn en aquest ordre: grup desconegut, els Catarres i la Fuga. El preu de l'entrada encara és desconegut però es creu que serà el voltant de deu o quinze euros depenent de la quantitat de gent que es cregui que hi anirà.
Bè això és tot el que ser de moment, si sou joves suposu que hi anireu i sinó us ho recomano ja que aquests grups són bons!

dijous, 13 d’octubre del 2011

PRESENTACIÓ

La professora de tecnologia és la que ens fa fer aquest bolgger. També ens fa fer una presentació amb parelles sobre alguna cosa relacionada am tecnologia o ciències però no és tan senzill. No podem parlar am la parella, ens hem de comunicar per via xat del gmail i hem de compartir el document amb la professora i am la parella per poder-ho fer sense malentesos.  Hem de fe entre cinc i set diapositives cada una i ha de se molt complert. Jo i la Laia fem les Xarxes socials. Estem esplicant les xarxes en general i xarxes concretes: el Facebook, el Gmail, el Twiter i el Google Plus.


dimecres, 28 de setembre del 2011

Els catarres

Els Catarres és un grup de música català d'estil pop-folk. Aquest grup, es va formar al 2010 però fins el 2011 no van començar a tenir fama. Es van fer famosos gràcies a la cançó: Jenifer que ha tingut molt èxit. Només han fet un àlbum el qua el pots trobar a internet. Els Catarres, no tenen cap discogràfica, i diuen que si mai en fitxen una hauria de ser am una condició: poder continuar oferint la seva música a la xarxa gratuïtament.
Les cançons del seu àlbum són aquestes:
  • Potser vindré
  • La noia de la plaça
  • Jenifer
  • La barba
  • Els amants de sant Joan
  • Instants de complaença
  • Tots menys tu
  • La festa major d'Aigua freda    
Aqui teniu l'enllaç a la seva pàgina oficial:
http://www.elscatarres.com/



I aquí la cançó de Jenifer amb el videoclip oficial:

divendres, 16 de setembre del 2011

Sopa de Cabra triunfa

Sopa de Cabra és un grup de rock català de Girona molt conegut, famós i estimat per a la gent. Ja és el seu 25è any però aquesta gira que estan fent és el seu gran comiat. Han esgotat totes les entrades de tots els concerts. A Barcelona van tocar el 9, 10 i 11 de setembre i va ser espectacular. De Girona s'espera el mateix o encara millor ja que són d'allà. A Girona tocaràn el 31 de setembre i l'1 d'octobre. Sopa de Cabra està compost per: Gerard Quintana,  Josep Thió, Fransesc Cuco Lisicic i Salvador Sunyer, però per aquests gira, també els acompanyarà Xarim Pomelo. 




dimecres, 14 de setembre del 2011

Música Viva de Vic

Aquest any el Mercat de Música Viva de Vic és des del dia 14 de setembre al 18. Ja porten 23 anys fent-lo i per això és molt conegut. En aquests dies tocaran tot tipus de música des de música clàssica fins al roc més pur. És molt interessant perquè no han concentrat totes les actuacions al dissabte i això permetrà a la gent poder veure moltes més actuacions i poder-ne gaudir més. En aquests dies hi tocaran grups famosos com ara els Pets i grups que no són coneguts i que per tant tindran una opurtunitat per fer-se conèixer una mica més, com ara: Chupaconcha. Tot aquest gran repertori de música es tocarà a diferents llocs ja que sinó no hi hauria prou temps. Les localitzacions són les següents: Plaça Major, Teatre Atlàntida, Auditori Atlàntida, Carpa Atlàntida, Jazz Cava, el Sucre, club MV, plaça de la Catedral, Teatre Orfeó i teatre Laboratori. Per tant, espero que no us u perdeu perquè és una gran experiència.