dimecres, 28 de setembre del 2011

Els catarres

Els Catarres és un grup de música català d'estil pop-folk. Aquest grup, es va formar al 2010 però fins el 2011 no van començar a tenir fama. Es van fer famosos gràcies a la cançó: Jenifer que ha tingut molt èxit. Només han fet un àlbum el qua el pots trobar a internet. Els Catarres, no tenen cap discogràfica, i diuen que si mai en fitxen una hauria de ser am una condició: poder continuar oferint la seva música a la xarxa gratuïtament.
Les cançons del seu àlbum són aquestes:
  • Potser vindré
  • La noia de la plaça
  • Jenifer
  • La barba
  • Els amants de sant Joan
  • Instants de complaença
  • Tots menys tu
  • La festa major d'Aigua freda    
Aqui teniu l'enllaç a la seva pàgina oficial:
http://www.elscatarres.com/



I aquí la cançó de Jenifer amb el videoclip oficial:

divendres, 16 de setembre del 2011

Sopa de Cabra triunfa

Sopa de Cabra és un grup de rock català de Girona molt conegut, famós i estimat per a la gent. Ja és el seu 25è any però aquesta gira que estan fent és el seu gran comiat. Han esgotat totes les entrades de tots els concerts. A Barcelona van tocar el 9, 10 i 11 de setembre i va ser espectacular. De Girona s'espera el mateix o encara millor ja que són d'allà. A Girona tocaràn el 31 de setembre i l'1 d'octobre. Sopa de Cabra està compost per: Gerard Quintana,  Josep Thió, Fransesc Cuco Lisicic i Salvador Sunyer, però per aquests gira, també els acompanyarà Xarim Pomelo. 




dimecres, 14 de setembre del 2011

Música Viva de Vic

Aquest any el Mercat de Música Viva de Vic és des del dia 14 de setembre al 18. Ja porten 23 anys fent-lo i per això és molt conegut. En aquests dies tocaran tot tipus de música des de música clàssica fins al roc més pur. És molt interessant perquè no han concentrat totes les actuacions al dissabte i això permetrà a la gent poder veure moltes més actuacions i poder-ne gaudir més. En aquests dies hi tocaran grups famosos com ara els Pets i grups que no són coneguts i que per tant tindran una opurtunitat per fer-se conèixer una mica més, com ara: Chupaconcha. Tot aquest gran repertori de música es tocarà a diferents llocs ja que sinó no hi hauria prou temps. Les localitzacions són les següents: Plaça Major, Teatre Atlàntida, Auditori Atlàntida, Carpa Atlàntida, Jazz Cava, el Sucre, club MV, plaça de la Catedral, Teatre Orfeó i teatre Laboratori. Per tant, espero que no us u perdeu perquè és una gran experiència.