dimecres, 26 d’octubre del 2011

Festa Major de Gurb 2011

Per la Festa Major de Gurb que és el cap de setmana del 5  de novembre tocarà Bongo Botraco, els Catarres, la Fuga i un grup desconegut (no se sap quin serà encara).  Aquest concert serà dissabte 5 de novembre al Pavello poliesportiu de Gurb. Començarà a les 11 de la nit no té hora d'acabada però es calcula que durarà unes qtres o quatre hores. Tocaràn en aquest ordre: grup desconegut, els Catarres i la Fuga. El preu de l'entrada encara és desconegut però es creu que serà el voltant de deu o quinze euros depenent de la quantitat de gent que es cregui que hi anirà.
Bè això és tot el que ser de moment, si sou joves suposu que hi anireu i sinó us ho recomano ja que aquests grups són bons!

dijous, 13 d’octubre del 2011

PRESENTACIÓ

La professora de tecnologia és la que ens fa fer aquest bolgger. També ens fa fer una presentació amb parelles sobre alguna cosa relacionada am tecnologia o ciències però no és tan senzill. No podem parlar am la parella, ens hem de comunicar per via xat del gmail i hem de compartir el document amb la professora i am la parella per poder-ho fer sense malentesos.  Hem de fe entre cinc i set diapositives cada una i ha de se molt complert. Jo i la Laia fem les Xarxes socials. Estem esplicant les xarxes en general i xarxes concretes: el Facebook, el Gmail, el Twiter i el Google Plus.