dimecres, 30 de novembre del 2011

Nit i Dia

El Nit i Dia és una sala alternativa de Vic. Es troba a la carretera de Gurb al costat de l'ajuntament. L'entrada està permesa als majos de 16 anys igual que la discoteca La Suit. No posen música comercial, posen reege, música màquina, una mica de punc,.. Posen una mica de tot per això és una sala alternativa. Per exemple, aquest cap de setmana tocaran:
· Divendres Roms Aka
· Dissabte: DK Brothers

Aquesta discoteca es diferencia de les altres perquè la gent no va modada, més aviat va "pintes".

divendres, 18 de novembre del 2011

La Suit

La Suit és una discoteca que està al poligon de Vic. Aquesta discoteca té permesa l'entrada a majors de 16 anys. És una discoteca famosa per la gent de la comarca sobretot pels joves entre 16 i 18 anys.
Alguns cap de setmanes en aquesta discoteca hi porten coneguts de sèries o de cançons. Això fa que hi assisteixi molta més gent.
Presisament aquest dissabte 19 de novembre hi assestirà Lucenzo (el creador del congeut Danza Kuduro). L'entrada anticipada d'aquest cap de setmana costa 14 euros i l'entrada a taquilla costa 16 euros amb una consumició. Per entrar més ràpid ja que hi haurà molta gent pots anar al facebook de La Suit i apuntar-te a una llista que et facilitarà l'entrada.

dimecres, 2 de novembre del 2011

Barrufeta!

He fet aquest avatar com a feina de classe. Per fer-lo he anat al blogger de la meva professora d'informàtica on hi tenia un enllaç amb la pàgina per crear l'avatar. Un cop a la pàgina he hagut de posar el nom de l'avatar, el sexe, i després canviar-li el color dels cabells i l'activitat que està fent. Un cop ja tenia això fet he agafat un microfon i he grabat unes paraules amb la meva veu. Em pesava que seria molt difícil i és mol fàcil. Ho he tingut fet amb un moment.
M'ha agradat molt auqesta activitat perquè és entretinguda i ràpida.