dissabte, 31 de març del 2012

Amelie

Amelie és un grup molt interessant ja que la cantant és de mare francesa i de pare català. Ella és qui composa les cançons i les canta i va apostar per una sortida especial i arriscada: en els dos discos que ha llançat hi ha cançons en francès i en català i fins i tot alguna amb les dues llengües. Però una sortida arriscada pot sortir bé i aquest és el seu cas. Van començar al 2009 i han guanyat premis importants i alguns del públic això a ells els hi don esperances ja si al públic els hi agrada ja ho tenen tot guanyat. La veu de la cantant també hi fa molt ja que és dolça i inocent. La cantant no sap si per compondre les pròximes cançons es decantarà només cap a una llengüa o seguirà així, com diu ella, depèn de com surti del cor.

divendres, 16 de març del 2012

Whitney Houston - master blaster

Aquest cop la professora d'informàtica ens va dir que busquessim un vídeo a Internet però que no fos del Youtbe i que el posessim aquí al bloc, o bé, que enllecessim la pàgina la que hi surt. La veritat que mha costat trobar el vídeo, ja que sense que ens en adonem molts dels vídeos que mirem provenen del Youtube. Jo he optat per enllaçar la pàguina, aqui us la poso perquè mireu el vídeo si voleu.
http://www.musica.pro/artistas/Whitney-Houston/master-blaster_musica.html
Respecte a la cançó, no surt tota però el principi es molt bo.  Aquesta cantant té una gran veu i el ritme també està molt ben trobat.

dilluns, 5 de març del 2012

Summum

El Summum es una discoteca situada al costat de La Suit. Al poligon de Vic. Aquest discoteca ha canviat de nom ja que abans es deia La Disco i han fet moltes reformes. Han canviat la decoració interior la cual es caracteritza perquè té una vaca (artificial) penjada al sostre. Per entrar has de ser major d'edat o bé major de 16 anys però en l'últim cas has d'anar acompanyat d'un major. També han canviat el sistema de pagar els vegudes. Abans es donaven les entrades i les havies de retornar quan consumies, ara et dónen una targeta la cual cada cop que conumeixes t'hi fan un forat, a la sortida l'has d'entregar i pagar. Aquesta discoteca està molt bé, de música és el mateix estil que La Suit.