dimecres, 25 d’abril del 2012

Txarango

Txarango és un grup que ha esdevingut famós de cop i volta. El desembre del 2010 es van posar per primer cop en un escenari i des d'aquella actuació no han deixat de tenir èxit i han actuat a diversos llocs entre ells Barcelona, Girona i Galícia. 
Txarango és el somni d'un grup de joves i un camí que ens conviden a fer plegats. Les ganes que tenen de canviar món, de viure el moment i l'esperit nèmoda i viatger fan que captivin la imaginació de la gent i que aquests reflexionin.
Aquí us poso un dels vídeos d'una de les seves cançons.  


La dansa del vestit- Txarango

dijous, 19 d’abril del 2012

Pàgina web en grup: Carnavals

La professora de d'informàtica ens va posar de feina fer una pàgina web en grup, de tres persones. El meu grup vam decidir fer-la de carnavals ja que el tema era opcional. L'estructura de la pàgina és:
  • Pàgina d'inici: on expliquem com es van crear els carnavals, els seus origens.
A dins de la pàgina d'inici hi ha tres subpàgines que les vam fer individual i cada subpàgina té dues subpàgines més:
  • Carnaval de Brasil i d'Equador: on explica aquests dos carnavals. Les dues subpàgines parlen de dos altres carnavals, el de Mèxic i el d'Itàlia. 
  • Carnaval de Quebec i de Terra endins: on explica aquests dos carnavals. Una de les subpàgines és la programació d'aquests dos carnavals i l'altre explica el carnaval de Sitger
  • Carnaval de Canàries i Xina: explica aquests dos carnavals. Les dues subpàgines parlen del carnaval de Canàries, una de experiències de dues noies canàries i l'altre del programa del carnaval d'aquests anys. 
A part d'això  també hem ficat algunes aplicacions amb format HTML que ens va dir la professora.

https://sites.google.com/site/carnavalsarreudelmon/

dimecres, 11 d’abril del 2012

Milenium

Milenium és una discoteca localitzada a prop de Girona.  Aquesta discoteca és famosa per la gran quantitat de gent de tot Catalunya que hi va i també perquè és molt animada. Està permesa la entrada a partir de setze anys. Aquest local és força gran i totes les sales que té sempre estan plenes de gent, un merit per als treballadors.
Per arribar-hi des de Girona, has d'anar direcció Barcelona fins al desviament cap a “Les Mallorquines” (desviament a la dreta). Per arribar-hi des de Barcelona, has d'anar direcció Girona fins el desviament cap a “Les Mallorquines” (desviament a l’esquerra).