divendres, 25 de maig del 2012

Petit concert a l’Esquerda

El dijous dotze d’abril es va fer un acte commemorant l’Esquerda de Roda de Ter (la qual fa centenars d'anys havia set un poble iber). Aquest acte es va fer per celebrar que l’excursionisme a Roda fa cent anys que existeix.
Dos alumnes de l'escola de música de Roda de Ter i l'Esquirol (aquests dos pobles s'han ajuntat per poder fer classes amb suficients alumnes i amb els professors que aquests necessiten, així, també tenen més varietat perquè els nens puguin escollir). 
En Martí i l’Artur (dos alumnes de l'escola) hi van anar a tocar alguns temes que havien preparat amb en Rubèn i en Marc (dos professors).

dimarts, 15 de maig del 2012

Extremoduro

Extremoduro és un grup de música de rock espanyol. Es va crear al 1987 i encara ara segueix, tot i així, no amb els mateixos components. Aquest any fan la gira de: 'Robando perchas al sol', tocaran a diversos llocs d'Espanya: Sevilla,  València , Múrcia, Madrid, Barcelona, Cáceres, Bilbao i Coruña.
Les entrades es posaran en venda el dia 16 de maig tot i que el primer concert comença al setembre però Extremoduro no tardará gaire en finalitzar la seva carrera i per això les entrades es venen ràpidament.
A Barcelona tocaran el 6 d'octubre al Forum, el preu de l'entrada anticipada és de 26 euros i el preu de l'entrada a taquilla és de 29 euros. Tot i així el preu de les entrades varia depenent el lloc. Així crec que seria bo que anessiu a escoltar-los a algun dels llocs que us quedi més a prop ja que no tindreu gaires opurtunitats més.